Inloggen mijn CV

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
No Title
cv: 7566

  Reageer per email op dit CV.
  Bel ons direct voor bemiddeling.

Functie: account manager
Beschikbaar in overleg
Zoekt: passend werk
Opleiding:

Vakkennis:

Ervaring:

Opleiding:
1980 - 1983: MEAO-secretarieel (Nederlands, Engels, Frans, Spaans, Stenografie en Machineschrijven)
1975 - 1980: MAVO-4 (Nederlands, Engels, Duits, Frans, Biologie en Handelskennis)


Cursussen

Computer: Windows-95
Word (tekstverwerking)
Training: CommerciŽle buitendienst


Werkervaring:
2001 - heden: H&B Informatie Systemen B.V. te 's-Gravenhage.
Ik ben werkzaam als account manager. Ik ben verantwoordelijk voor het onderhouden van bestaande relaties en het werven van new business.
Mijn werkzaamheden bestaan o.a. uit: het versturen van mailings, het nabellen van de mailings, demonstraties geven van diverse registratieprogramma's, het opmaken van offertes voor prospects, het opmaken van overeenkomsten van aanschaf, het opmaken van offertes bij uitbreiding van de bestaande licenties, plannen van trainingen, uitnodigingen versturen m.b.t. de geplande training, bewijzen van deelname opmaken, account management bij de klant, klanten op de hoogte houden van de ontwikkelingen binnen H&B en over het produkt, allerlei voorkomende werkzaamheden die betrekking hebben op de klant en/of prospect. Tevens ben ik verantwoordelijk voor de inkoop van hardware, voor zowel intern als voor de klant, postverwerking, kantoorbenodigdheden.


1999 - 2001: Mouthaan Grafisch Bedrijf te Papendrecht.
Ik was werkzaam op de afdeling FinanciŽle administratie en was verantwoordelijk voor zowel de Crediteuren- als de Debiteuren-
administratie. Mijn werkzaamheden waren o.a.: inschrijven van facturen, controleren van facturen, coderen van facturen, inboeken van facturen, betalingen verrichten, debiteurenbewaking d.m.v. mondelinge en/of schriftelijke aanmaningen. Verwerken van de binnen gekomen betalingen. Verwerken van o.a. memoriaal salarissen.
Tevens was ik 1 middag in de week plaatsvervangende telefoniste.

1997 - 1999: Bijzonder Behandelteam te Dordrecht.
Mijn werkzaamheden waren o.a.: het registreren van verlof/ziekte-
verzuim, diverse inboekwerkzaamheden in de computer met betrekking tot de verwerkte dwangbevelen, data-entry opvoeren, controle lijsten bekijken en verwerken met betrekking tot de opvoer van data entry. Tevens was ik 2 dagen in de week waarnemend bakhoudster, de werkzaamheden m.b.t. deze functie waren: opvoeren van beslagen, vervaardigen van voorstel loonvordering.

1991 - 1997: Particulierenteam te Dordrecht.
Mijn werkzaamheden waren o.a.: teamsecretaresse, registreren van verlof/ziekteverzuim, inboeken van bezwaarschriften, typewerkzaam-
heden, opberg-/archief werkzaamheden, regelen van aangiften, bijhou-
den van tijdwerkregistratie, bijhouden van voorraden van kantoorbe-
nodigheden.

1988 - 1991: Registratie en Successie te Dordrecht.
Mijn werkzaamheden waren o.a.: het registreren van onderhandse akten, registreren van notariŽle akten, typen van aanslagbiljetten.

1983 - 1988: Regionaal Opleidingsinstituut Belastingdienst (R.O.B.) te Rotterdam.
Mijn werkzaamheden waren o.a.: typewerk, ziekteregistratie van cursisten, lesroosters versturen, verwerken van toets- c.q. examen-
cijfers, benodigd lesmateriaal t.b.v. de docenten c.q. cursisten. Tevens had ik de functie van waarnemend secretaresse van het Hoofd R.O.B.

cv: 7566

  Reageer per email op dit CV.
  Bel ons direct voor bemiddeling.


zondag, 23-06-2024, 01:12:35