Inloggen mijn CV

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
No Title
cv: 7508

  Reageer per email op dit CV.
  Bel ons direct voor bemiddeling.

Functie: Tekenaar / werkvoorbereider
Beschikbaar in overleg
Zoekt: passend werk
Opleiding:

Vakkennis:

Ervaring:

Opleidingen:
1989 - 1993: MAVO
De Keerkring (later gefuseerd met Walburgcollege) te Zwijndrecht
Diploma: behaald

1993 - 1997 : MBO - MTS Werktuigbouwkunde
Da Vinci College te Dordrecht
Diploma: behaald


Cursussen:
1998 Basis veiligheid VCA: (Koninklijke PBNA)
2000: Auto CAD Basis. Technisch Tekenen (Done Trainingen B.V.)
2004 Basis module wiskunde en mechanica (Ver. Bouwen Met Staal)
2006: Montage, Onderhoud en Tekeninglezen (Da Vinci College)

Computerprogramma's:
Ik heb ruime ervaring met de volgende computerprogramma's:
MS Word, MS excel, MS outlook, AutoCAD (tekenen).


Werkervaring:
Ik heb in 1995 een half jaar stage gelopen bij Kampers Pompservice te Puttershoek. De werkzaamheden bestonden hoofdzakelijk uit de- en montagewerkzaamheden van ladingpompen die aan boord van binnenvaartschepen staan. In 1997 heb ik bij dit bedrijf nogmaals een half jaar stage gelopen, de werkzaamheden werden nu uitgebreid met het op locatie repareren van eerdergenoemde ladingpompen. Na deze stageperiode ben ik bij dit bedrijf in dienst getreden als leerling monteur. Na 3 jaar gewerkt te hebben als monteur heb ik intern gesolliciteerd als Auto - CAD tekenaar. Dit heb ik tot eind oktober 2001 gedaan bij dit bedrijf waarna ik de Kampers groep verlaten heb om verder door te kunnen groeien als tekenaar.

1 november 2001 ben ik begonnen als tekenaar en medewerker bedrijfsbureau bij VandeGrijp te Papendrecht. Dit bedrijf is actief in de baggersector. Hier worden allerlei producten gemaakt die betrekking hebben tot de baggerindustrie. Mijn werkzaamheden bij VandeGrijp bestonden hoofdzakelijk uit het vervaardigen van werkplaatstekeningen en het maken van uitslagen. Ook werd ik wel ingezet voor licht administratief werk en of kwaliteitscontroles. Soms kwam het voor dat ik op de werkvloer ingezet werd om te assisteren met ijzerwerk (lassen, branden, etc.) of het logistiek aansturen van projecten in de werkplaats. Door een reorganisatie binnen VandeGrijp heb ik dit bedrijf per 1 mei 2004 moeten verlaten.

Per 1 juni 2004 ben ik bij de firma Knook Staalkonstrukties B.V. te Moerdijk aan het werk gegaan als tekenaar / werkvoorbereider. Knook Staalkonstrukties B.V. is een bedrijf wat een goede marktplaats heeft in de weg- en waterbouw. Mijn werkzaamheden hier bestonden voornamelijk uit het uitwerken van bestekstekeningen tot werkplaatstekeningen en de daarbijbehorende werkvoorbereiding als stuklijsten schrijven, materialen inkopen in overleg met de projectleiders en of bedrijfsleider, tekeningen controleren, brandschetsen maken, enz. Doordat het wat rustiger werd met de werkzaamheden en mijn contract per 30 juni 2006 afloopt heeft men besloten mijn contract niet te verlengen.


Overige informatie:
In bezit van rijbewijs BE.
Ik ben mondeling en schriftelijk goed bekend met de Nederlandse taal, en mondeling redelijk bekend met de Duitse en Engelse taal.
Mijn hobby's zijn waterpolo, aquariumliefhebberij, muziek en internet.
Mijn kwaliteiten en ambities liggen in het technische tekenwerk en op de werkvloer maar ook op administratief en commercieel gebied weet ik me goed te redden.


Vrijwilligerswerk:
Ook in het vrijwilligerswezen ben ik actief, ik heb een aantal jaren vrijwillige bardiensten gedaan bij een bar-dancing in mijn woonplaats waar ik later ook Disc-Jockey werd. Ook doe ik regelmatig bardiensten op de Zwijndrechtse Aquariumvereniging waar ik reeds 16 jaar lid van ben. Op deze vereniging ben ik nu 6 jaar één van de verenigingsbestuurders. Op de Zwijndrechtse Zwem en Waterpolo club ben ik ook een aantal jaren actief geweest achter de bar, tevens was ik trainer/coach van ons pupillenwaterpoloteam.

cv: 7508

  Reageer per email op dit CV.
  Bel ons direct voor bemiddeling.


donderdag, 28-03-2024, 17:40:31